DIY workshops

Gezellige workshops rond tafeldecoratie en sfeermakers, zowel voor binnen als voor buiten.

Leuke DIY-ideetjes rond tafelen gecombineerd met een hapje en een drankje.


"Oei, ik ben helemaal niet creatief en al zeker geen handige harry'... 'Oei, dat gaat mij nooit lukken !'
Dat waren de eerste reacties van zowat ALLE vriendinnen die ik uitnodigde voor de workshop bij The Present perfect. Maar we gaven het toch een kans... én met groot succes!
Met de vakkundige begeleiding van The Present Perfect is iedereen erin geslaagd om prachtige dingen helemaal ZELF te maken! Een overwinning, ook voor mij!
De workshop was prima opgebouwd, we hebben op een aardig tempo een aantal leuke technieken aangeleerd en tips&tricks gekregen om ook thuis zelf aan de slag te gaan. Wat ik dan ook écht gedaan heb! 
Niets zo ontspannend na een dag hard werken dan even te 'DIY'en'. Voor het doopfeest van mijn jongste dochtertje schitterden de vaasjes en waterflessen omwonden met jutte ! Ik ben er trots op!
Iedereen is met een aantal toffe realisaties naar huis kunnen gaan, maar bovenal: iedereen had een super smile op het gezicht omdat ze een ongelofelijk fijne avond hadden gehad! 
Een echte aanrader, onder vriendinnen, 'hopeloze' creatievelingen die het toch willen proberen of met je toffe collega's. Succes gegarandeerd!"
Julie, juni 2016


               


We werken vaak met structuurverf, kalkverf, gips, porseleinstift, jutte en papier. We geven je graag tips hoe je -vaak met een beperkt budget- je tafel prachtig kan decoreren.  We houden er wel van om oude potjes en glaasjes te hergebruiken en nieuw leven in te blazen.


Om er een gezellige avond van te maken, verwelkomen we iedereen met een glaasje bubbels en serveren we later op de avond een lekker stukje taart. Een workshop start om 19u30 en duurt ongeveer een 3-tal uur.

De kostprijs voor deze avond is 55€ per persoon. Om het aangenaam en helder te houden, beperken we de groepjes tot 8 à 10 deelnemers.

 

Indien je graag deze workshop thuis organiseert met vriendinnen, geef gerust een seintje of stuur ons een mailtje om een geschikte datum af te spreken. 

We komen zeer graag naar je toe. Wil je de workshop liever bij The Present Perfect laten doorgaan, geen probleem. Steeds welkom met je groepje!


Voor meer info, kan je ons altijd bellen (052 57 76 60) of mailen naar info@thepresentperfect.be


Er zijn geen producten in deze categorie.