Verzending

Wij werken met Bpost, DPD en PostNL en leveren enkel in de Europese Unie. De verzendkosten worden berekend aan de hand van het land van bestemming. 

Voor België bedragen de verzendkosten 6€. Voor Nederland en Luxemburg 8,5€.

Voor Frankrijk en Duitsland wordt 10€ als verzendkost aangerekend.

Voor alle andere landen bedraagt de verzendkost 20€. Deze bedragen zijn steeds inclusief BTW.

Voor een bestelling hoger dan 100€, zijn de verzendkosten gratis.

Voor de levering van salontafels van Notre Monde, wordt wel een transportkost aangerekend worden owv het groot volume.

Dit is afhankelijk van de plaats of land van levering. We nemen contact met u op om deze verzendkosten apart met u te bespreken.

Ja, dat kan. Op de bestelpagina is het mogelijk die optie aan te vinken. Wij zorgen er dan voor dat jouw artikel mooi ingepakt wordt. Indien je dit wenst, kan je ook een persoonlijke boodschap toevoegen die we graag op een kaartje schrijven voor de uiteindelijke bestemmeling.

Dat kost je niets, we doen dat graag voor onze klanten.

Natuurlijk! Belangrijk hierbij is dat je het leveringsadres van de bestemmeling  invult. Het leveringsadres is dus verschillend van het facturatieadres.

Wil je graag een persoonlijke boodschap toevoegen voor de gelukkige, dan kan je dit vermelden bij de opmerkingen. Wij maken dan een mooi kaartje met je wensen of boodschap.

Wij doen al het mogelijke om een bestelling in 1 keer te leveren. Soms gaat dat niet en dan heeft The Present Perfect het recht om de bestelling in meer dan 1 keer te leveren. Je betaalt dan wel maar 1 keer verzendkosten.

Wij leveren in alle landen van de EU.

Je hebt de keuze om de levering te weigeren bij levering. Je stelt dan de postbode op de hoogte van het waarom van je weigering. Hij zal dat noteren.

Je kan natuurlijk ook eerst controleren of de inhoud onbeschadigd is. Is er beschadiging van de inhoud, dan stuur je een mail naar info@thepresentperfect.be met de beschrijving van de beschadiging en duidelijke digitale foto’s ervan. Wij helpen je dan graag verder.

Stuur een mail naar info@thepresentperfect.be met een beschrijving van de beschadiging en duidelijke digitale foto’s ervan. We helpen je dan graag verder.

Als het totaalbedrag hoger is dan 100 € betaal je geen verzendkosten.

The Present Perfect werkt met B-post. Mocht je een andere vervoerder kiezen dan moet je zelf de kosten dragen, alle formaliteiten afhandelen en ben jij aansprakelijk.

B-post verzekert het vervoer van het ogenblik dat B-post de goederen in ontvangst neemt tot het ogenblik dat de goederen bij jou geleverd worden. Een beschadigd pakket kan je weigeren en mocht je toch achteraf beschadiging vaststellen, dan vragen we je om ons daarvan onmiddellijk op de hoogte te brengen via mail naar info@thepresentperfect.be. Beschrijf om welke beschadiging het gaat en voeg er duidelijke digitale foto's bij.

Je krijgt 3 mails van ons. De eerste is een bevestiging van je bestelling. Nadat de betaling door de bank aanvaard wordt, krijg je een digitale factuur en we laten je ook weten wanneer we je goederen bij bpost aangeboden hebben.

Je hebt 14 dagen de tijd om een pakket terug te sturen. Eerst stuur je een mail naar info@thepresentperfect.be met de vermelding van je naam, het nummer van de bestelling en de reden van terugsturen . Daarna zorg je ervoor dat de goederen binnen een periode van 14 kalenderdagen na aflevering naar ons verstuurd worden. De datum op het pakket geldt als bewijs. Gebruik daarvoor de originele verpakking. Vergeet niet om een kopie van je verzendnota toe te voegen. Verstuur je je pakket te laat of is het onvoldoende gefrankeerd, dan hebben we het recht om het pakket niet aan te nemen.

De verzending van retours vallen volledig ten koste van de klant. Je kan het pakket terugsturen naar BVBA The Present Perfect, L. Reychlerstraat 38/2, 9250 Waasmunster.

Van zodra we de goederen aangenomen hebben en de conditie ervan nagekeken is,  zullen we  binnen de 14 dagen het bedrag van je bestelling terugbetalen, exclusief de verzendkosten.

Dat kan jammer genoeg niet. Wij doen ons uiterste best om zo snel mogelijk te leveren.

Als een artikel voorradig is, proberen we zo nel mogelijk te leveren. Ons streefdoel is om binnen 2 tot 3 werkdagen te leveren. Wij zijn wel niet verantwoordelijk voor uitzonderlijke omstandigheden zoals stakingen van derden bv., die de leveringstermijn kunnen verlengen.

De postbode zal in dat geval een bericht achterlaten in je brievenbus met daarop het adres van het postkantoor waar je pakket op je wacht.