Winkelwagen
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen
Rivsalt lepelrasp gember en turmeric
lepelrasp gember en turmeric
€31,95

Cheaper somewhere else?

Let us know!

+32 (0) 52 57.76.60 [email protected]

Rivsalt lepelrasp gember en turmeric

Merk: Rivsalt
|
Klik om te vergroten
Lepelrasp van Rivsalt met gedroogde gember en turmeric: een topper voor elke hobbykok!
SKU: RS02B002
Afmetingen: 17cm x 5cm x 2cm
€31,95
Op voorraad (5)
Je hebt nog counting... uur
  • Voor 12u besteld, zelfde (werk)dag nog verzonden
  • Verzending in België 6€
  • Gratis cadeauverpakking
Informatie

Deze lepelrasp van Rivsalt is gemaakt uit hoogwaardig roestvrij staal.

In dit cadeaupakketje van Rivsalt wordt de lepelrasp gecombineerd met een stukje gedroogde gember en turmeric.
Gember en turmeric vullen elkaar uitstekend aan.
Deze gedroogde wortels hebben opmerkelijke gezondheidsvoordelen - mogelijk nog meer samen met geraspte peper.
De lepelrasp rust sierlijk op de zorgvuldig uitgesneden eikenhouten standaard.

Gebruik deze elegante lepelrasp van Rivsalt gerust om geraspte wortels te roeren tot een klassieke curry, een heerlijke Caraïbische zoete aardappelsoep of chiazaadpudding bij je ontbijt.
Of is het een idee om gember en turmeric te raspen in je verse cocktail of je favoriete smoothie?
Werkt ook prima boven op je ochtendlate, thee of supergezonde detox shot.

De rasp meet 17x4,5x0,17cm, het houdertje in eik 2,8 x 2 x 2,4.
Om de rasp van Rivsalt mooi scherp, glanzend en roestvrij te houden, plaats je de RIVSALT rasp best niet in de vaatwas.

De rasp met houdertje zit samen met de gember en turmeric in een mooi stijlvol doosje.

Rivsalt is ontworpen door Zweedse ondernemer en ontwerper Jens Sandringer.
Jens bedacht het concept tijdens een diner in een Japans teppanyaki-restaurant in Beijing.


Op zoek naar een cadeautje voor een man? Voor hobbykoks is dit zeker scoren!

Specificaties
Product
Artikelnummer:RS02B002
SKU:RS02B002
Afmetingen:17 x 5 x 2
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »