Over ons

Welkom in de wereld van The Present Perfect: 

een webshop met een mix van stijlvolle woon accessoires, tafeldecoratie, klein meubilair en leuke originele cadeautjes voor elke gelegenheid.Alle items selecteer ik persoonlijk. 

Grote gekende maar meestal kleinere merken, een lifestyle collectie met een gezond ‘hip’-gehalte of producten voor je interieur met een knipoog naar andere culturen, krijgen mijn voorkeur. 

Handgemaakt en ecologisch verantwoord hebben voor mij een absolute meerwaarde. 


Zo krijg je een onderscheidende mix van originele én betaalbare items: hebbedingen voor jezelf of cadeautjes voor iemand anders.

The Present Perfect is niet minimalistisch en zeker ook niet maximalistisch: de items die ik selecteer maken een strak interieur wat warmer maken en een landelijk interieur wat eigentijdser.

 


Als je houdt van nét iets anders, unusual things, dan ben je aan het juiste adres.

 


Naast ‘online’, vind je The Present Perfect ook live op beurzen of bij pop-up stores (check ‘events’ pagina). 

Wil je liever de producten persoonlijk eens van dichtbij bekijken en in alle rust shoppen, dan is er thepresentperfect@home waarbij ik je woonkamer omtover tot een gezellige woonwinkel voor jezelf en je vrienden.

 

Hoewel The Present Perfect een webshop is, vind ik klantenservice en persoonlijk contact super belangrijk. Ben je op zoek naar iets specifieks voor je interieur of een heel speciaal cadeau, dan help ik je daar graag persoonlijk bij.

Je kan me altijd telefonisch bereiken (+32 52 577 660) of een mailtje sturen (ilse@thepresentperfect.be)

 

Happy shopping!


Ilse De Cuyper