Homeparty: thepresentperfect@home

Ken je het concept thepresentperfect@home?

Thepresentperfect@home  is een gezellige PRIVATE SHOPPING met vrienden en familie!

Zelf hou ik niet zo van de gekende, traditionele demo's of verkoopspraatjes. Liever een échte pop-up als homeparty bij jou thuis, waar iedereen vrij is om een ​​kijkje te nemen of gewoon wat te drinken en een praatje te maken met vrienden.

We maken er samen een gezellige namiddag en/of avond van: veel ME-time voor je gasten en jezelf.Wat mag je van mij verwachten?

Ik verander je gelijkvloers of open ruimte in een stijlvolle woonwinkel waar jij en je vriendinnen op eigen tempo en op het tijdstip dat júllie past, kunnen rondneuzen.

En je kent de collectie intussen: het maakt een strak interieur wat warmer en een landelijk interieur wat eigentijdser. Bovendien zetten we nu extra in op leuke en originele cadeautjes. Ideaal om in huis te hebben bij een onverwachtse uitnodiging voor een etentje, een verjaardag van een vriendin, een fijn pakje voor de gastvrouw,....Hoe werkt thep
resentperfect@home praktisch?

- ik breng cava en knabbeltjes mee voor wat ambiance

- jij zorgt voor een opgeruimd gelijkvloers 

- ik maak voor jou gedrukte en digitale uitnodigingen

- jij nodigt zoveel mogelijk mensen persoonlijk uit (think big: vriendinnen, collega's, mama's aan de schoolpoort, familie, buren,...)

- ik zorg voor gratis stijladvies of pak ter plaatse je cadeautjes in

- jij krijgt 10% op de aankopen van je gasten in de vorm van een gift card, die kan je onmiddellijk gebruiken of later online spenderen.


Vind je dit een fijn idee? Zou dit leuk zijn om op een originele manier in het voorjaar te shoppen?


Voor meer vrijblijvende info, geef me gerust een seintje (052 577 660) of stuur een mailtje naar ilse@thepresentperfect.be

Tot gauw!

Ilse


Er zijn geen producten in deze categorie.