Events

De laatste 8 weken van het jaar gaat The Present Perfect 'live'. Onze roadtrip door Vlaanderen! We komen met onze cadeautjes en sfeer- en interieuraccessoires naar je toe.


Je vindt onze op de volgende locaties:

- EN FACE DU BOIS: dinsdag 6 tem zondag 18 november zijn we samen met Nomo home te gast in En face du Bois in Tervuren. De locatie is intussen gekend. We komen er zo graag omdat we er telkens met open armen worden ontvangen. 

Dit jaar doen we een aantal 'specials': elke dag kondigen we een speciale actie aan. Veel te winnen, volop genieten. Hou onze facebook pagina in de gaten.

  


- WINTERSE DAGEN: vrijdag 23 tem zondag 25 november! Een event voor style addicts op een unieke locatie De Blekerij in Pittem. Een winterbar, dé locatie voor eindejaarsgeschenken, enorm veel sfeer en gezellige happenings gedurende het ganse WE 

Voor sfeerfoto's en het volledige  programma, kan je terecht op de Facebook pagina van Winterse Dagen

  


- X-MAS SHOPPING in Koekelberg: donderdag 6 december (17-22u), vrijdag 7 en zaterdag 8 december (10-17). The Present Perfect is samen met Marleen De Schouwer te gast bij Griet De Schouwer en Ignace Vanoudenhove in Koekelberg (Bossaertlaan 41). Originele kerstcadeautjes, warme interieur items en stijlvolle keukenaccessoires. Handgeborduurd bed- en keukenlinnen ten voordele van Les Soeurs Saint Paul de Chartes in Vietnam.


- AU FOND DU BOIS: Van dinsdag 11 december tem zondag 23 december kan je 2 weken lang non-stop X-mas shoppen in Tervuren. De meest originele cadeautjes voor onder de kerstboom of tafelaccessoires voor je feestdis! 

Samen met Nomo home maken we er een gezellige kerst-shop van met tal van verrassingen en acties speciaal voor alle klanten!

  


Tussendoor zijn we nog veel te gast bij particulieren voor een HOMEPARTY. Het najaar is een ideale periode voor een gezellige private shopping met vrienden. 

Ik verander je gelijkvloers of open ruimte in een stijlvolle woonwinkel waar jij en je vriendinnen op eigen tempo en op het tijdstip dat júllie past, kunnen rondneuzen.

Lijkt jou dit ook wel iets? Dan nodig ik je uit om hier eens in detail het concept te bekijken. Er zijn geen producten in deze categorie.