Events

Velen van onze lieve klanten vinden de weg naar de webshop steeds makkelijker. Maar wist je dat je ons vaak ook 'live' kan vinden?

Je vindt ons dit voorjaar op de volgende locaties:


SPRING FAIR LENTE SHOPPING zaterdag 27 april en zondag 28 april verwelkom ik je op de toplocatie Blanc Fixe in Drongen. Feelgood, lifestyle artikelen, loungebar, inspiratie en gifts voor lente- en zomerfeestjes. Met 30 standhouders zorgen we voor net dat tikkeltje meer....  

   


       Meer info vind je op https://www.facebook.com/somethingssfeerbeurs/


- AU FOND DU BOIS: dinsdag 30 april tem zaterdag 11 mei zijn we te gast bij En face du Bois in Tervuren. De locatie is intussen gekend. We komen er zo graag omdat we er telkens met open armen worden ontvangen. 

Deze keer focus op heerlijk buiten tafelen en vlak voor moederdag brengen we veel inspiratie naar je toe.  Hou onze facebook pagina in de gaten.


- Vanaf eind april, zijn we geselecteerd om deel te nemen aan een unieke TREND STORE met hippe Tea Lounge met een bijzonder ’treasure island & touch of art’ in Deinze. 

De voorbereidingen voor de concept store Braavo zijn volop aan de gang. 

Wi je graag al een kijkje nemen achter de schermen? Volg het verhaal van Braavo dan zeker op facebook


- Tussendoor zijn we nog veel te gast bij particulieren voor een HOMEPARTY. Een gezellige private shopping met vrienden. 

Ik verander je gelijkvloers of open ruimte in een stijlvolle woonwinkel waar jij en je vriendinnen op eigen tempo en op het tijdstip dat júllie past, kunnen rondneuzen.

Lijkt jou dit ook wel iets? Dan nodig ik je uit om hier eens in detail het concept te bekijken. Er zijn geen producten in deze categorie.